Camerabewaking kopen

Camerabewaking kopenMet een veilig gevoel de deur uit? Dankzij bewakingscamera aan de gevel van uw huis of uw bedrijf vermindert u de kans op inbraak aanzienlijk. Een professionele camerabewaking kopen bij MiVaTech schrikt potentiële dieven af waardoor u met een gerust gevoel de deur uit kan gaan.

Camerabewaking kopen bij MiVaTech

Wij willen uw veiligheid en die van uw kostbare bezittingen vrijwaren. Daarom bieden wij verschillende beveiligingssystemen aan die wij makkelijk zowel bij u thuis als op het werk kunnen installeren. Een camerabewaking kopen is één van de meest efficiënte en effectieve systemen voor inbraakpreventie. Niet alleen omdat de camera iedere beweging rondom uw huis of kantoor registreert, hij heeft ook een groot afschrikeffect bij inbrekers. De kans op inbraak is zelf 400% keer kleiner wanneer u camera’s opstelt.

Wil u camerabewaking kopen, dan doet u daarvoor best beroep op een professionele installateur. De specialisten van MiVaTech bekijken grondig alle mogelijke toegangen van uw woning en installeren de componenten precies zodat uw huis optimaal wordt gefilmd en beschermd.

Bij MiVaTech werken we graag met de professionele bewakingscamera’s van Dahua. Camerabewaking kopen van Dahua geeft u extra bescherming. De camera is namelijk uitgerust met een loepzuivere nightview lens waardoor u zelfs in het donker gezichten tot in detail kan bekijken. Daarnaast kunnen de beelden meteen gestreamd worden via meerdere kanalen.

Dahua heeft de Starlight beveiligingscamera ontwikkeld. Daarmee krijgt u een uitzonderlijk scherp beeld, zelfs bij weinig belichting.  Ook bij tegenlicht blijft de camera een erg scherp beeld bieden!

De beste beveiliging, ook in het donker

Starlight staat voor sterrenlicht. Beveiligingscamera’s met die technologie geven zonder infrarood belichting en bij minimaal licht van 0.005 Lux zelfs nog steeds een kleurenbeeld. Bij minder dan 0.005 Lux schakelen ze over op zwart wit. Wanneer het pikdonker is kunt u uiteraard nog steeds een Starlight beveiligingscamera met smart infrarood technologie gebruiken. Zo worden uw gebouwen en eigendommen dag en nacht optimaal bewaakt.

MiVaTech plaatst ip-netwerkcamera’s. Dat wil zeggen dat je bewakingscamera’s verbonden zijn met het internet en de beelden rechtstreeks via je smartphone, tablet, pc of laptop te bekijken zijn. Die beelden zijn overigens van een hogere kwaliteit dan bij analoge camera’s. Bovendien kan je het beeldmateriaal makkelijk later opnieuw bekijken of bewaren op harde schijf of op een usb-stick.

Weerbestendige camerabewaking kopen

De bewakingscamera is wind- en regenbestendig en blijft functioneren bij alle temperaturen tussen -30 °C en 60°C. en kan tegen regen, sneeuw en invallend zonlicht. De beelden zullen dus onder alle omstandigheden prima zijn.

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare firma voor inbraakpreventie? Bij MiVaTech kan u camerabewaking kopen met de hoogste beveiligingsgarantie. Zo blijven uw eigendommen in goede handen. Wenst u de beveiliging van uw woning of kantoor nog uit te breiden? Ook dan kan u met een gerust gevoel bij ons terecht. Wij installeren eveneens alarmsystemen voor in huis. Bekijk daarom zeker onze draadloze alarmsystemen. Daarnaast voorzien wij automatische toegangscontrole en installeren we de allernieuwste domotica. Tenslotte bieden wij ook brandwerende anti-diefstal kluizen aan om uw waardevolle documenten veilig op te bergen.

U wil meer weten over onze mogelijkheden en systemen? Neem vrijblijvend contact op met ons. De MiVaTech medewerkers staan steeds voor u klaar.

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.