Qbus domotica bediening via applicatie
Qbus domotica

Het comfort van domotica

Qbus domotica maakt woningen en gebouwen slim

Qbus betekent comfort binnen handbereik. Domotica maakt gebouwen niet alleen slimmer, het maakt het leven ook een heel pak aangenamer. In slimme gebouwen worden Qbus producten geïnstalleerd die de verlichting, verwarming, koeling, ventilatie, screens, audio, alarm en andere aanwezige technieken naadloos met elkaar verbinden. Zo kunnen die technieken op een makkelijke manier met elkaar en met de bewoner, eigenaar of gebruiker communiceren en op elkaar inspelen. Als gebruiker kiest u zelf hoe uitgebreid u uw systeem wil maken en wat voor u de belangrijkste aandachtspunten zijn.

En dit alles om meer comfort en gemoedsrust te bieden aan de bewoner of de gebruiker van het gebouw én om het energieverbruik te verlagen.

 • Al meer dan 10 jaar uw specialist in beveiliging

  Door het regelmatig volgen van opleidingen wordt onze deskundigheid steeds verder geoptimaliseerd. Kiezen voor MiVaTech is investeren op lange termijn. Onze visie: Uw beveiliging is ons vak. Onze dank bij voorbaat indien u ons vereert met uw vertrouwen.
 • Alleen topmerken

  We werken uitsluitend met betrouwbare merken, met een goede prijs/kwaliteit verhouding en uitstekend vakmanschap.
 • Installatie en integratie domotica

  Qbus maakt gebouwen slim. In slimme gebouwen worden Qbus producten geïnstalleerd ...
  Meer Info
 • Installatie en onderhoud van uw beveiliging en camerabewaking

  Steeds meer mensen willen graag camerabeveiliging kopen voor bij hun huis.
  Meer Info
 • Gebruiksvriendelijke systemen

  Er is steeds meer vraag naar een alarminstallatie om uw eigen veiligheid en die van uw spullen te waarborgen.
  Meer Info
 • Brede expertise

  Als erkende beveiligingsonderneming integreert MiVaTech een alarmsysteem in uw woning ...
  Meer Info

's Ochtends & bedtijd

Uw woning, gesynchroniseerd met uw alarm, laat u langzaam ontwaken. De lichten gaan branden op de voorgeprogrammeerde lichtsterkte, de rolluiken gaan een beetje open om net genoeg licht binnen te laten voor uw comfort. De handdoekverwarmer treedt in werking en de temperatuur wordt aangepast aan uw ochtendactiviteit.

Druk op de knop «slaapwel» van uw afstandsbediening of de schakelaar naast uw bed. Alle lichten doven geleidelijk uit. Uw beveiligingssysteem wordt ingeschakeld. Alle rolluiken worden in hun voorgeprogrammeerde nachtstand geplaatst. U slaapt als een marmot terwijl het huis over u waakt.

interesse?
contacteer ons

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.