Camerabewaking

Steeds meer mensen willen graag camerabeveiliging kopen voor bij hun huis. Bij winkelpanden zijn we het al gewend om camera’s te zijn hangen en ook bij woonhuizen wordt het steeds gewoner. Camera’s worden steeds kleiner en zijn vaak erg vandalismebestendig. U heeft ook flink wat mogelijkheden: u kunt de camera 360 graden laten draaien en opnemen op de hoogste kwaliteit. Camerabeveiliging heeft ook een afschrikkende werking. Inbrekers zien zichzelf liever niet terug in een opsporingsbericht van de politie.


Plaatsen van camerabewaking is de enige manier om te weten te komen wat er zich heeft voorgedaan tijdens uw afwezigheid. Daarom is de keuze van de juiste bewakingscamera en de positie van deze camera zeer belangrijk om ongewenste activiteiten waar te nemen en te achterhalen wanneer deze zich hebben voorgedaan. Ook voor het plaatsen van bewakingscamera’s gaan we te werk vanuit een gedetailleerde analyse.


MiVaTech is gespecialiseerd in IP-netwerk camerabewakingssystemen, waarbij de beelden live of via het internet geraadpleegd kunnen worden. Dit zowel via uw smartphone, tablet als pc. De beeldkwaliteit van een IP camera is aanzienlijk beter dan analoge videobeelden. Deze hebben een beperkte resolutie, waarbij een IP camera de mogelijkheden op dit gebied nagenoeg onbeperkt zijn.


We beveiligen o.a. privéwoningen, bedrijven, parkings en bouwwerven. Hiervoor werken we met materiaal van Sony, Vivotek, Mobotics en Panasonic. MivaTech Security is Professional Certified Partner van Milestone, de nummer één in IP-videomanagement software.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang unieke acties

ik wil direct inschrijven