Installatie en onderhoud van uw beveiliging en camerabewaking

Camerabewaking

Steeds meer mensen willen graag camerabeveiliging kopen voor bij hun huis. Bij winkelpanden zijn we het al gewend om camera’s te zijn hangen en ook bij woonhuizen wordt het steeds gewoner. Camera’s worden steeds kleiner en zijn vaak erg vandalismebestendig. U heeft ook flink wat mogelijkheden: u kunt de camera 360 graden laten draaien en opnemen op de hoogste kwaliteit. Camerabeveiliging heeft ook een afschrikkende werking. Inbrekers zien zichzelf liever niet terug in een opsporingsbericht van de politie.

Plaatsen van camerabewaking is de enige manier om te weten te komen wat er zich heeft voorgedaan tijdens uw afwezigheid. Daarom is de keuze van de juiste bewakingscamera en de positie van deze camera zeer belangrijk om ongewenste activiteiten waar te nemen en te achterhalen wanneer deze zich hebben voorgedaan. Ook voor het plaatsen van bewakingscamera’s gaan we te werk vanuit een gedetailleerde analyse.

 • Al meer dan 10 jaar uw specialist in beveiliging

  Door het regelmatig volgen van opleidingen wordt onze deskundigheid steeds verder geoptimaliseerd. Kiezen voor MiVaTech is investeren op lange termijn. Onze visie: Uw beveiliging is ons vak. Onze dank bij voorbaat indien u ons vereert met uw vertrouwen.
 • Alleen topmerken

  We werken uitsluitend met betrouwbare merken, met een goede prijs/kwaliteit verhouding en uitstekend vakmanschap.
 • Installatie en integratie domotica

  Qbus maakt gebouwen slim. In slimme gebouwen worden Qbus producten geïnstalleerd ...
  Meer Info
 • Installatie en onderhoud van uw beveiliging en camerabewaking

  Steeds meer mensen willen graag camerabeveiliging kopen voor bij hun huis.
  Meer Info
 • Gebruiksvriendelijke systemen

  Er is steeds meer vraag naar een alarminstallatie om uw eigen veiligheid en die van uw spullen te waarborgen.
  Meer Info
 • Brede expertise

  Als erkende beveiligingsonderneming integreert MiVaTech een alarmsysteem in uw woning ...
  Meer Info
IP-camera's zijn kwalitatiever dan analoge videobeelden

IP-camerabeveiliging

MiVaTech is gespecialiseerd in IP-netwerk camerabewakingssystemen, waarbij de beelden live of via het internet geraadpleegd kunnen worden. Dit zowel via uw smartphone, tablet als pc. De beeldkwaliteit van een IP camera is aanzienlijk beter dan analoge videobeelden. Deze hebben een beperkte resolutie, waarbij een IP camera de mogelijkheden op dit gebied nagenoeg onbeperkt zijn.

We beveiligen o.a. privéwoningen, bedrijven, parkings en bouwwerven. Hiervoor werken we met materiaal van Dahua en Sony. MivaTech Security is Professional Certified Partner van Milestone, de nummer één in IP-videomanagement software.

Tips

 • Info

  Gaat u langere tijd met vakantie? Meld dit dan bij het lokale politiebureau en vraag of een patrouille geregeld uw woning in de gaten houdt.

 • Info

  Met behulp van een schakelklok kan uw verlichting automatisch in werking worden gesteld.

 • Info

  Spreek nooit op uw voicemail in dat u op vakantie bent en zeker niet tot wanneer.

 • Info

  Zorg voor verlichting met een bewegingsmelder bij de buitendeur. Die verlichting schakelt aan zodra er iemand langs uw buitendeur loopt. Hiermee maakt u het de inbrekers behoorlijk lastig!

 • Info

  Meld NIET op Facebook of een ander sociaal netwerk dat u met vakantie bent.

 • Info

  Zet vuilniscontainers in de schuur of garage. Inbrekers gebruiken vuilniscontainers om erop te klimmen.

 • Info

  Laat de brievenbus regelmatig ledigen en zorg ervoor dat de post wordt neergelegd op plaatsen waar die van buitenaf niet zichtbaar is.

interesse?
contacteer ons

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.