Service

Vakwerk en service is onze troef

Vakwerk en service is onze troef

We nemen de tijd om tijdens een gesprek met u na te gaan wat de persoonlijke wensen zijn, om zo het totaalproject volledig af te stemmen op de specifieke verwachtingen. Niet enkel de grote lijnen worden in kaart gebracht, maar ook de details worden uitvoerig besproken. Zo streven wij ernaar u een uitstekende service te geven.

Plaats nu een alarmsysteem om uw veiligheid te waarborgen

Uw noden en wensen aangevuld met kennis en professionaliteit

We kiezen de producten die zullen gebruikt worden met de nodige zorgvuldigheid en vakkennis, zodat wij u als klant kunnen aanbieden wat best bij u verlangen past. Dit alles wordt gegoten in een gedetailleerde offerte, welke steeds uitvoerig besproken wordt.

 

Plaats nu een alarmsysteem om uw veiligheid te waarborgen

We realiseren de gemaakte plannen en komen steeds onze gemaakte afspraken na. We staan telkens paraat wanneer nodig en zorgen voor een goede opvolging van de werken.

De uitgevoerde werken worden overlopen, zodat u met een tevreden gevoel kan genieten van de realisatie. Bij de oplevering wordt de nodige uitleg en begeleiding gegeven zodat je vanaf dag 1 kunt genieten van je nieuwe installatie. Ook na de werken wordt steeds de nodige service geboden en staat MiVaTech klaar om te helpen waar nodig.

 

Support: Anydesk

Camerawetgeving