Alarmsystemen

Er is steeds meer vraag naar een alarminstallatie om uw eigen veiligheid en die van uw spullen te waarborgen. De cijfers in België liegen er niet om: in 2013 werd er 75.570 keer ingebroken of geprobeerd in te breken. Heeft u een gevoel van onveiligheid en wilt u dit verminderen?

Alarm

Alarm schrikt dieven af. Mocht er toch een heel “stoere” inbreker uw huis binnenkomen, dan is de kans groot, als het alarm afgaat, dat de inbreker zo schrikt dat hij wegrent zonder uw waardevolle spullen mee te grissen.Wie zich wil verzekeren van complete inbraakveiligheid, vindt bij ons het vakmanschap en de expertise, die leiden tot een feilloos alarmsysteem. Woningbeveiliging of beveiliging van uw bedrijf: wij zorgen steeds voor topkwaliteit met een subliem niveau van afwerking. Contacteer ons gerust voor meer informatie!


Op het gebied van alarminstallaties, zowel voor uw privé woning als bedrijf, biedt MiVaTech kwaliteitsvolle beveiligingssystemen die volledig op maat van uw specifieke situatie en behoeften worden ontworpen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang unieke acties

ik wil direct inschrijven