Alarmsysteem draadloos

Alarmsysteem draadloosHet aantal inbraken in woningen in België blijft bij de hoogste in Europa. Europese criminaliteitscijfers tonen aan dat er enkel in Denemarken meer inbraken per aantal inwoners gebeuren. Nochtans kan u de kans op dat ongewenste bezoek thuis of op het bedrijf zo’n 400 keer verlagen met een efficiënt systeem van inbraakpreventie.

 

MiVaTech installeert uw alarmsysteem draadloos zodat u zonder zorgen de deur uit gaat.

De voordelen van een draadloos alarmsysteem

Uw huis of kantoor beveiligen heeft altijd voordelen. U blijft namelijk gespaard van schade door inbraak en uw kostbare bezittingen blijven in een veilige omgeving. Wanneer u een alarmsysteem draadloos installeert komen daar nog enkele belangrijke voordelen bij!

Zo haalt u een ultramodern systeem in huis waarvoor u geen kap- of breekwerken moet gaan doen. Onze inbraakpreventie is helemaal draadloos. Het bedieningspaneel, de verschillende sensoren en uitbreidingen werken op een batterij die lang meegaat. En het systeem is makkelijk uit te breiden met bijkomende componenten.

Een alarmsysteem draadloos installeren

Bij MiVaTech hebben we een jarenlange ervaring met het plaatsen van de meest gesofisticeerde systemen voor inbraakpreventie. En dankzij onze expertise kunnen we snel en aan een heel scherpe prijs dat alarmsysteem draadloos bij u thuis of op het werk installeren.

Onze firma is een erkende installateur voor de draadloze beveiligingssystemen van het Tsjechische hightech bedrijf Jablotron. Al meer dan 25 jaar levert deze innovatieve onderneming de beste alarmsystemen op de Europese markt. Wij zijn dan ook fier op onze samenwerking met hen.

Uw alarmsysteem draadloos uitbreiden

Dankzij de nieuwe technologieën die Jablotron in hun inbraakbeveiliging gebruikt kan u gemakkelijk het alarmsysteem draadloos uitbreiden met tal van handige toepassingen. Om uw veiligheid en die van uw bezittingen helemaal te garanderen bieden wij rookmelders aan die aan uw beveiligingssysteem worden gekoppeld.

Bovendien beschikt Jablotron ook over sensoren die het alarm in werking kunnen stellen bij een mogelijke water- of gaslek. Uiteraard ook draadloos. De bediening van het systeem heeft u dankzij de bijhorende app ook op afstand volledig in de hand. U kan de verdachte bewegingen op uw smartphone of tablet volgen en krijgt een signaal mocht er zich onverwacht rookvorming beginnen ontwikkelen. Uiteraard verwittigt de Jablotron de alarmcentrale bij een mogelijk incident.

Maar er is meer! U kan nog tal van andere praktische functies aan uw alarmsysteem draadloos toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan de bediening van uw garagepoort, of aan het in- en uitschakelen van verschillende lichtpunten. U kan er ook de rolluiken mee bedienen. Zo simuleert u beweging in uw woning of op kantoor terwijl u zich op een afstand bevindt.

Zoekt u meer informatie over beveiliging en inbraakpreventie? Wenst u een alarmsysteem draadloos te installeren en zou u graag een offerte op maat ontvangen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op.

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.