Draadloos alarmsysteem

Draadloos alarmsysteem

U wil uw woning of kantoor uiteraard inbraakvrij houden. Dat is logisch want niets is zo vervelend als inbrekers die er met uw kostbare bezittingen vandoor gaan. En die bovendien voor behoorlijk wat schade kunnen zorgen. Met een draadloos alarmsysteem beveiligt u uw huis of kantoor op een eenvoudige maar heel efficiënte manier, zonder dat extra bekabeling nodig is. U kan dus met een gerust hart de deur uit.

Draadloos alarmsysteem installeren voor uw veiligheid

Alarmsystemen doen het aantal inbraken in Vlaanderen sterk dalen. Het is dan ook normaal dat steeds meer mensen ervoor kiezen om inbraakbeveiliging in hun huis of zaak te voorzien. Maar misschien ziet u op tegen de werken die nodig zijn voor de bekabeling van het alarm? Daar hoeft u zich alvast geen zorgen over te maken. Met een draadloos alarmsysteem kan u uw woning of kantoor optimaal beveiligen zonder dat u leidingen moet gaan trekken.

U zorgt voor hetzelfde niveau van veiligheid, maar uw draadloos alarmsysteem installeren gaat een heel stuk sneller en is minder ingrijpend. De verschillende onderdelen van het systeem werken op batterijen, hiervoor is dus geen elektriciteitsaansluiting nodig.

Compleet alarmsysteem op maat? Mivatech is uw partner!

U kan een draadloos alarmsysteem samenstellen volgens uw eigen wensen. Bij MiVaTech werken we graag met de systemen van het Tsjechische technologiebedrijf Jablotron. Hun hoogwaardige draadloze systemen staan al meer dan 25 jaar aan de top in Europa. En als erkend installateur kunnen wij uw beveiliging helemaal op uw maat configureren.

Zo maakt Jablotron gebruik van bewegingsmelders die u op strategische plaatsen in verschillende ruimtes kan hangen, uiteraard zonder dat u bekabeling moet voorzien. De componenten zijn sober en strak. Ze zijn dus slechts subtiel in uw interieur aanwezig. Naast bewegingsdetectie heeft Jablotron ook sensoren die glasbreuk vaststellen. En met de camera’s legt u iedere beweging in huis of werkruimte vast.

Alarmsysteem bedienen met uw smartphone? Dat kan!

Bovendien kan een draadloos alarmsysteem bij ons ook worden uitgebreid met andere functionaliteiten. Wij kunnen sensoren aan het alarm koppelen die onder andere lekkage, gas- en rookontwikkeling detecteren. Dat is bijzonder handig want op die manier koppelt u rookmelders aan uw beveiligingssysteem. Zo maakt u van uw huis of kantoor een uiterst veilige omgeving. Het systeem wordt bediend vanaf een bedieningspaneel dat uiteraard ook helemaal draadloos is.

Als kers op de taart hebt u het draadloos alarmsysteem ook op afstand helemaal onder controle, dankzij uw tablet of smartphone. Met onze app voor beveiliging kan u iedere beweging en iedere melding van de detectoren in uw woning of kantoor consulteren, waar u ook bent. Niet enkel bij inbraak maar ook bij onvoorziene rookontwikkeling krijgt u meteen de nodige meldingen via de app.

Voordelen van een draadloos alarmsysteem

Inbraakbeveiliging biedt u natuurlijk een heel aantal voordelen. Maar wanneer u kiest voor een draadloos systeem bij MiVaTech, dan haalt u nog andere extra’s in huis ten opzichte van een traditioneel alarm. Zo is er de snelle installatie waarover we eerder al spraken. Daarnaast is het systeem makkelijk uit te breiden volgens uw wensen. Extra detectoren toevoegen is voor ons geen probleem.

Omdat het systeem draadloos is en de verschillende componenten uitgerust worden met vervangbare batterijen zijn er geen extra breekwerken nodig. Dat scheelt natuurlijk een hoop werk bij de installatie.

Wenst u meer informatie over onze draadloze alarmsystemen en bent u op zoek naar een ervaren en erkende installateur? Neem dan zeker contact met ons op voor professioneel advies en een offerte op maat.

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.