Alarm Jablotron

Alarmsystemen Jablotron

De JABLOTRON 100 is een revolutionair draadloos systeem voor de beveiliging van objecten. Het is geschikt voor woningen, winkels, kantoren, magazijnen, werkplaatsen enz. Met Jablotron 100 kun je je beveiligen tegen inbraken, brand, medische problemen, overvallen en mogelijk andere risico’s.

De JABLOTRON 100 beschermt u niet alleen tegen diefstal, maar ook tegen brand, wateroverlast of gaslekkage. Het kan de verwarming bedienen of de garagedeur openen. Maak volledig gebruik van deze top-technologie!

Ontdek de voordelen van Jablotron

Groot bediening: Dankzij het revolutionaire bedieningssysteem is de JABLOTRON 100 het eerste alarm, dat u onmiddellijk zult begrijpen en waarvan u niet zult terugschrikken. Kies het alarm, dat ontworpen werd voor mensen! Bekijkt u ook eens de JABLOTON OASIS.

Offerte aanvragen

Groot ontwerp: Het uiterlijk van de afzonderlijke componenten van het alarm JABLOTRON 100 werd ontworpen in samenwerking met de beste designers. Ontdek de schoonheid die moeiteloos opgaat in uw eigen huis.

Overal toegankelijk: Dankzij de gratis bediening vanaf uw computer via het internet heeft u overal toegang tot de JABLOTRON 100 via uw computer, tablet of smartphone. U bedient onbeperkt het alarm en bekijkt de gebeurtenissen.

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.