Jablotron 100

Jablotron 100 systeemHet risico tot inbraak thuis of bij een bedrijf is een stuk lager indien er een alarmsysteem aanwezig is. Dat geeft toch een prettig gevoel wanneer je de deur uitgaat. Bij MiVaTech Security weten we precies wat u nodig heeft bij uw keuze voor inbraakpreventie. Wij installeren de Jablotron 100 bij u thuis of op het werk.

Ontdek de voordelen van Jablotron 100

Niets is zo vervelend als thuiskomen en een inbraak moeten vaststellen. Bij MiVaTech weten we dat maar al te goed. Vaak wordt er pas voor een alarmsysteem gekozen nadat al eens eerder werd ingebroken. Nochtans had een efficiënte inbraakpreventie heel wat onnodige kosten en kopzorgen kunnen voorkomen.

De Jablotron 100 van MiVaTech reageert meteen bij een poging tot inbraak of andere ongewenste bezoekers. Het systeem is eenvoudig in gebruik, betrouwbaar en discreet zodat u zich altijd veilig voelt. U kan de Jablotron 100 simpelweg bedienen via vier verschillende kanalen. Wij installeren een bedieningspaneel bij u thuis of op uw bedrijf van waarop u alle componenten in- of uitschakelt. De bediening van het systeem is bijzonder eenvoudig. Eén druk op de knop volstaat om uw systeem te activeren. En met uw chip of code zet u het nadien gewoon weer uit.

Maar de Jablotron 100 beschikt ook over een app zodat u vanop afstand alles kan regelen en in de gaten houden. Naast de app is het systeem ook te bedienen via een web-app voor desktopcomputers. En tenslotte is er een sleutelhanger met afstandsbediening beschikbaar.

U houdt dus niet alleen vanop afstand een oogje in het zeil, het systeem is bovendien helemaal draadloos. Dat heeft natuurlijk heel wat voordelen. Zo kunnen de verschillende componenten geplaatst worden zonder dat er elektriciteitskabels moeten worden getrokken. Wij garanderen u een snelle en professionele installatie zonder kap- of breekwerk.

Indien u het wenst kunnen we de Jablotron 100 ook als hybride systeem installeren. Dat wil zeggen dat we sommige onderdelen draadloos houden en andere toch gaan bekabelen.

Jablotron 100: veel meer dan inbraakbeveiliging

De basiscomponenten van dit draadloos alarmsysteem zijn het bedieningspaneel en de bewegingsdetectoren die het alarm activeren. De Jablotron is echter makkelijk uit te breiden met draadloze camera’s, buitendetectie en magneetcontacten, allemaal vanop afstand te bedienen.

In geval van alarm heeft u met de Jablotron 100 verschillende mogelijkheden om gewaarschuwd te worden. Zo kan u ervoor kiezen de meldkamer automatisch te verwittigen maar u kan eveneens een SMS of push bericht op je smartphone ontvangen. Of u wordt met een mail verwittigd.

Het Jablotron 100 systeem is veel meer dan enkel inbraakbeveiliging. U kan er uw dagelijkse comfort behoorlijk mee verhogen. Voor uw veiligheid en die van uw gezin of medewerkers op kantoor kunnen de modules worden uitgebreid met componenten die gaslekken en rook detecteren. Zo kan u ook op afstand snel (laten) ingrijpen wanneer er thuis iets fout gaat met een technische installatie.

Vlotte bediening via de app

Bovendien kan u de bediening van verschillende apparaten aan dit Jablotron systeem koppelen. Via het bedieningspaneel of de app zet u uw koffiemachine in werking, u kan verlichtingspunten en rolluiken bedienen, de verwarming regelen en noem zo maar op. Tijdens uw zomervakantie de sproei-installatie voor uw tuin bedienen? Geen probleem voor de Jablotron 100.

Misschien heeft u wel een tweede huis of een appartement aan zee? Ook dat kan u volledig via de app controleren. U wil een timer zetten voor verwarming, rolluiken of de sproei-installatie? In enkele tellen heeft u dat via uw smartphone geregeld. Zelfs het alarm van uw wagen is met onze app te bedienen. Met de MyJablotron-app kies je voor zekerheid én voor comfort.

Wenst u meer te weten over de installatie van een draadloos alarmsysteem bij uw thuis of op uw bedrijf? Zoekt u informatie over de talrijke uitbreidingsmogelijkheden die uw veiligheid en uw comfort verhogen? Onze medewerkers staan steeds voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.