Domotica online

Domotica online te bedienen via de Jablotron applicatie

Domotica online kopen en installeren bij u thuis of op het werk? Domotica online van MivaTech biedt comfort, controle en gebruiksgemak via diverse stijlvolle gebruikersinterfaces zoals aanraakschermen en schakelaars. Naadloze integratie van veiligheid, comfort, verlichting, klimaatregeling, automatische poorten, audio en nog veel meer. En dat geeft een prettig gevoel. MiVaTech Security weet wat u nodig heeft bij de online aanschaf en installatie van domotica.

Domotica online advies bij MiVaTech

Met een domotica systeem automatiseert u al uw elektronische systemen thuis of op het werk. MiVaTech installeert voor u diverse programma’s, bijvoorbeeld voor de ochtend of voor de nacht.
Zo kun u bij vertrek met één druk op de knop uw beveiligingssystemen activeren en krijgt u een melding als u buitendeuren of ramen hebt opengelaten. Ook kun u de verwarming automatisch regelen waardoor een energiebesparing mogelijk is. Alle vooraf gekozen apparaten worden uitgeschakeld en de verlichting wordt gedoofd. Dat alles met één knop druk op de knop!

MiVaTech is een professioneel beveiligingsbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het installeren van domotica en alarmsystemen. Door meerdere technische elementen waaronder verlichting, verwarming, rolluiken en schakelaars centraal te koppelen en te beheren wordt uw veiligheid en gebruikersgemak een garantie.

Meer dan alleen domotica installatie

Bij MiVaTech kunt u terecht voor een compleet pakket. Hierbij kunt u denken aan:

Ja, ik wil domotica online kopen

Domotica online kopen en laten installeren voor ultiem gebruikersgemak? MiVaTech Security voorziet u van een vakkundig advies. Vraag via deze pagina meer informatie aan of een gratis offerte!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.