Camera beveiliging

Camera beveiliging

Nog steeds zijn veel Belgen het slachtoffer van inbraak in de woning of op het werk. Met camera beveiliging van MiVaTech zorgt u voor een veilige omgeving voor uzelf en uw kostbare bezittingen. Wanneer u een bewakingscamera op de gevel van uw woning of kantoor laat installeren vermindert u het risico op ongewenst bezoek. Een MiVaTech beveiligingscamera schrikt dieven af en laat u met een veilig gevoel de deur kan uitgaan.

Camera beveiliging laten plaatsen

Met camera beveiliging haalt u een heel efficiënt en effectief inbraakpreventie systeem in huis. Omdat het onze opdracht is om uw veiligheid en die van uw kostbare bezittingen te vrijwaren bieden wij verschillende beveiligingssystemen aan.  Een camera registreert niet alleen iedere verdachte beweging aan uw woning of kantoor, hij zorgt ook voor een groot afschrikeffect bij mogelijke inbraak. De kans op een misdrijf is zelfs 400 keer kleiner wanneer er bewakingscamera’s opgesteld staan.

MiVaTech is een gespecialiseerde professionele installateur van camera beveiliging. Wij bestuderen grondig alle mogelijkheden die potentiële dieven toegang tot uw woning of kantoor geven en installeren de verschillende camera’s zo dat uw huis op alle risicopunten in de gaten wordt gehouden.

Kiest u voor de professionele camera beveiliging van MiVaTech, dan stellen we u graag de gesofisticeerde bewakingscamera’s van Dahua voor. Dahua is zelfs uitgerust met een scherpe nightview lens.  Dankzij die innovatieve techniek legt u zelfs in het donker gezichten tot in detail vast. Die beelden streamt u via meerdere kanalen naar verschillende apparaten. Daardoor kan u zelfs op afstand iedere verdachte beweging rond uw woning of kantoor volgen en meteen een alarm activeren.

De Starlight beveiligingscamera van Dahua garandeert u zelfs bij weinig licht of bij tegenlicht een ongelofelijk scherp beeld. Daar zorgt de uitstekende cameralens voor.

Ook in het donker is uw woning veilig

Beveiligingscamera’s met de ingebouwde Starlight technologie kunnen zelfs zonder infrarood belichting en bij een zwak licht licht vanaf 0.005 Lux toch nog een beeld in kleur geven. Onder de 0.005 Lux worden die beelden in zwart wit weergegeven. En met de smart infrarood technologie is de camera ook in het volledig donker te gebruiken, tot wel 450 meter ver.

De camera’s die we installeren zijn via een IP-adres meteen met het internet verbonden. Dankzij die techniek kan u de beelden van de camera beveiliging rechtstreeks op uw smartphone, tablet, pc of laptop zien. Bovendien kan u het beeldmateriaal bewaren op een usb-stick of op een harde schijf.  Zo kan u ze later makkelijk opnieuw bekijken.

Camerabeveiliging in alle omstandigheden

De Dahua bewakingscamera functioneert in alle omstandigheden. Het toestel is bestand tegen weer en wind en kan temperaturen aan van – 30°C tot 60°C. Ook met regen, sneeuw en tegenlicht heeft de camera beveiliging geen probleem. De beelden zullen steeds van topkwaliteit zijn.

Een camera laat u eveneens toe om toegangscontrole uit te voeren. Ook daarvoor bent u dankzij onze ANPR camera’s bij MiVaTech aan het juiste adres. Zo ziet u steeds wie er zich rond uw woning of bedrijf bevindt.

U kan de beveiliging van uw woning of kantoor trouwens makkelijk verder uitbreiden. Wij installeren ook alarmsystemen voor in huis. Onze draadloze alarmsystemen kunnen we snel en zonder kap- en breekwerken installeren. Indien u het wenst kunnen we daar meteen de allernieuwste domotica toepassingen aan koppelen. En voor uw waardevolle documenten bieden wij eveneens brandwerende anti-diefstal kluizen.

U wil meer weten? Voor alle informatie over inbraakpreventie en camera beveiliging neemt u vrijblijvend contact op met ons. De medewerkers van MiVaTech staan steeds voor u klaar.

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.