Draadloos alarminstallatie

Nog steeds worden teveel mensen slachtoffer van inbraken in huis of op kantoor. U doet er dus goed aan uw woning of bedrijf inbraakvrij te houden. Inbrekers kunnen voor behoorlijk wat schade zorgen en het is natuurlijk vervelend wanneer dat ongewenst bezoek er met uw kostbare bezittingen vandoor gaat. Om uw huis of kantoor snel en efficiënt te beveiligen kiest u best voor een professionele draadloos alarminstallatie. Zo vermijdt u overbodige bekabelingswerken en kan u dus met een gerust gevoel de deur uit.

Draadloos alarminstallatie, snel geïnstalleerd

Met een alarmsysteem doet u de kans op een inbraak sterk dalen. Alleen al de zichtbare aanwezigheid van een inbraakalarm schrikt potentiële dieven af. Logisch dus dat zoveel mensen ervoor kiezen om rond hun woning of kantoor inbraakbeveiliging te plaatsen. En gelukkig kan dat dankzij een draadloos alarminstallatie nu ook zonder dat u allerhande kabels moet trekken.

U haalt dus dezelfde effectieve bescherming tegen inbraak in huis, maar uw draadloos alarminstallatie plaatsen gaat een heel stuk sneller en is minder ingrijpend. En omdat alle componenten van het systeem met batterijen werken is er dus geen bijkomende elektriciteitsaansluiting nodig.

Bovendien kan u uw draadloos alarminstallatie uitbreiden volgens uw eigen noden en wensen. MiVaTech stelt u graag de Jablotron 100 voor. De gesofisticeerde hoogwaardige draadloze systemen van dit Tsjechische technologiebedrijf  staan al meer dan 25 jaar aan de top in Europa. Wij zijn fier dat wij als erkend installateur hun alarmen mogen installeren en volledig op uw maat kunnen configureren.

Een volledige alarminstallatie voor uw veiligheid

Als basispakket gebruikt Jablotron bewegingsdetectors die u op verschillende strategische plaatsen in de ruimtes kan hangen. Zonder kabels uiteraard, het zijn draadloze componenten.  Die zijn sober en strak vormgegeven waardoor ze dus slechts subtiel in uw interieur aanwezig zijn. Daarnaast beschikken de Jablotron alarmsystemen ook over magneetcontacten voor ramen en deuren. En dankzij de IP camera’s kan u iedere verdachte beweging in huis bekijken en opslaan.

Maar er is meer! Jablotron denkt niet alleen aan inbraakbeveiliging, de draadloos alarminstallatie kan ook worden uitgebreid met tal van andere functionaliteiten. Zo is het mogelijk om detectoren voor onder andere lekkage, gas- en rookontwikkeling aan het alarm te koppelen. Daarmee kiest u voor de volledige veiligheid van uw huis of kantoor.

Bij de installatie van het systeem plaatsen wij een draadloos bedieningspaneel van waarop u alle functionaliteiten van het alarm kan bedienen. En via de app heeft u de draadloos alarminstallatie ook op afstand onder controle.

Draadloos alarminstallatie voor meer comfort

We zeiden het al eerder, MiVaTech gaat verder dan enkel inbraakbeveiliging. De draadloze rookmelders en andere detectoren zijn daar al een eerste voorbeeld van. Maar onze Jablotron 100 kunnen we ook uitbreiden met heel wat andere handige functies.

Zo kan je via de app tal van technische installaties bedienen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het ophalen of naar beneden laten van uw rolluiken op afstand? Of van de bediening van uw sproei installatie voor de tuin? Maar u kan eveneens meerdere lichtpunten aan uw Jablotron 100 koppelen. Je laat je woning leven, ook al is er niemand thuis.

Met de draadloos alarminstallatie kiest u voor een snelle plaatsing zonder kap- en breekwerken. U kan het systeem te allen tijde makkelijk uitbreiden met de functionaliteiten die u toe wil voegen. Of dat nu over rookdetectors of zelfs uw autoalarm gaat, dankzij de modulaire installatie is beveiliging door MiVaTech helemaal op uw maat te configureren. Extra detectoren toevoegen is dus geen enkel probleem.

Wenst u meer te weten over onze draadloos alarminstallatie en bent u op zoek naar een betrouwbare en erkende installateur? Neem dan zeker contact met ons op voor professioneel advies en een offerte op maat.

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.