Eocortex

Mivatech werkt samen met Eocortex

EocortexEocortex is een professioneel IP camera video management software platform dat de weergave, verwerking, analyse en opslag van videobeelden doet. Eocortex wordt aanbevolen door Benchmark UK, een magazine voor beveiliging, als een krachtig, flexibel en efficiënt product dat zowel makkelijk te installeren als te configureren is.

Open ondersteuning en schaalbaar

Eocortex is een flexibel open platform dat zich niet beperkt tot bepaalde types van camera’s of merken want op dit moment is het zelfs mogelijk zo’n 4.000 verschillende IP camera’s aan te sluiten van meer dan 130 merken, inclusief ONVIF en PSIA ondersteuning. Verder is er geen beperking in het aantal camera’s. Momenteel zijn er meer dan 27.000 systemen voor video bewaking met meer dan 300.000 IP-videocamera’s in meer dan 55 landen die met succes gebruik maken van het Eocortex video management platform.

Slimme camera’s doen veel meer dan beveiligen

Eocortex maakt van een standaard camera een slimme camera. Voor elke camera die in het systeem aanwezig is, is het mogelijk diverse intelligente features te activeren zoals gezichtsherkenning, personentelling, sabotage detectie, nummerplaat herkenning, … Beelden worden automatisch geanalyseerd en er volgt een melding naar een operator of andere ontvanger.

Met deze slimme software neem je namelijk niet alleen de beelden op waarop de dader te zien is, maar kan je verdere diefstallen voorkomen door de dader via de software te identificeren. Zo ontvang je een melding als die persoon en dat voertuig opnieuw binnenkomt. Dat doet de kans op diefstal drastisch dalen. Je kan een extra oogje in het zeil houden en écht voorkomen dat die persoon nog eens steelt.

Geïntegreerde toegangscontrole

Eocortex software kan geïntegreerd worden met toegangscontrole, zodat onbevoegde personen geen toegang hebben tot bepaalde gebieden en inbraken voorkomen worden:

● Automatische toegang tot de gebouwen voor het personeel.
● Registratie van alle in- en uitgangen in een logboek.
● Real time opvolgen van tijdstippen van aankomst en vertrek op het scherm.

Beheer van parkings

Eocortex software kan eveneens een parking beheren. Via nummerplaat herkenning kan het systeem bepaalde kentekens herkennen en toegang weigeren of meldingen uit sturen wanneer een voertuig de parking oprijdt. Je kan ook plaatsen bewaken waar zeker geen ongewenste voertuigen mogen parkeren. Zo krijg je bijvoorbeeld een melding wanneer een voertuig op die plek langer dan 1 minuut stilstaat. Ook andere gevaarlijke situaties zoals op- en afritten van grote parkings kunnen op die manier in de gaten gehouden worden.

Gratis app voor Apple, Android en Windows

Met Eocortex heb je overal ter wereld toegang tot je camerabeelden met behulp van een webbrowser of de gratis app voor iOS, Android of Windows Mobile.

Eocortex is een professioneel video management software platform voor IP camera's

 

Applicatie in de Google Play store

Applicatie in de Apple store

Betrouwbaar in alle opzichten

Standaard fail over van de harde schijven: indien een HDD defect gaat, dan worden de beelden op de andere HDD verder opgenomen. Het is ook mogelijk om realtime de werking van het systeem te controleren, inclusief een sever, RAID of netwerk backup mogelijkheid.

Unieke functies van Eocortex

Het Eocortex video management platform heeft tal van unieke functies:

 • Herkennen van kenmerken (kleur, vorm,…) van een persoon met één camera.
 • Het zoeken van personen/objecten binnen een reeks van meerdere camera’s.
 • Gezichtsherkenning uit database van 10 tot 10.000.000 gezichten.
 • Personen, voertuigen en nummerplaten herkennen.
 • Meldingen ontvangen bij:
  • beweging in een foute zone
  • in de verkeerde richting rijden
  • activiteiten in verboden gebied
 • Data verzamelen over het aantal mensen en hun activiteiten.
 • Dewarping van fish eye camera’s via de software: elke fish eye camera is zowel voor live als voor opgenomen beelden te gebruiken, zonder extra integraties of installatie van drivers.

De voordelen van het Eocortex video management platform

Wenst u meer te weten over onze Eocortex en bent u op zoek naar een betrouwbare en erkende installateur? Neem dan zeker contact met ons op voor professioneel advies en een offerte op maat.

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.