Onderhoud alarmsysteem

Onderhoud alarmsysteem bij MiVaTechAlarmsystemen zijn aan strenge regels onderworpen. Dit geldt des te meer voor het onderhoud van alarmsysteem. Als het gaat over uw veiligheid, neemt u liever geen risico’s. Een professioneel geïnstalleerde alarminstallatie bewijst pas echt zijn nut als het jaarlijks wordt onderhouden. Dit jaarlijks onderhoud is trouwens wettelijk verplicht en wordt door ons bijgehouden in het onderhoudsboekje.

 

 

Verplicht jaarlijks onderhoud alarmsysteem

Uw alarmsysteem jaarlijks laten onderhouden is de beste garantie op een goede beveiliging. MiVaTech zorgt naast de alarminstallatie ook voor een jaarlijks onderhoud alarmsysteem. Na afloop bezorgen wij u een attest. Dit attest is het bewijs ten opzichte van uw verzekeraar dat u met alles in orde bent. Een jaarlijks onderhoud is verplicht.

Een onderhoud alarmsysteem voeren wij uit conform het Koninklijk Besluit van 25 april 2007. Hoewel u dit onderhoud zelf mag uitvoeren, zal u pas echt gerust zijn wanneer een vakman dit gedaan heeft. Het onderhoud van uw alarmsysteem laat u dus best over aan een erkende professional zoals MiVaTech. Dit is ook wat de politie burgers aanraadt.

Oog voor detail

Los van de verplichting doet u er goed aan uw alarmsysteem elk jaar te laten onderhouden. Dit verhoogt de effectiviteit van uw alarmsysteem en verkleint de kans op een vals alarm of het niet detecteren van een inbraak.

Een professional die dagelijks alarmsystemen onderhoudt ziet meer dan de gemiddelde doe-het-zelver. Wie slechts éénmaal per jaar een alarmsysteem onderhoudt durft al eens dingen te missen. Onze experts werken met oog voor detail. Een klein detail kan een groot verschil betekenen in de wereld van veiligheid.

Een onderhoud alarmsysteem door MiVaTech laten uitvoeren is een verstandige beslissing. Wij begrijpen dat de veiligheid van u en uw gezin prioriteit zijn. Door ons in te schakelen laat u niets aan het toeval over. U geniet bovendien van onze uitstekende service.

Wat een inbreker wil

Een inbreker wil vooral niet betrapt worden. Als een inbreker weet dat uw huis voorzien is van een goed onderhouden alarmsysteem, dan is de kans meteen veel groter dat hij uw huis links laat liggen. Om niet betrapt te worden wil de inbreker zo snel mogelijk te werk gaan en zo weinig mogelijk opvallen. Hij vermijdt licht, lawaai en tijdverlies. Een goed onderhouden alarmsysteem speelt hierop in. Lichten die aanspringen of een sirene schrikken zelfs de zwaarste criminelen af. Zij weten dat het dan te riskant wordt om door te gaan met de inbraak. Met camerabeveiliging in de buurt raken ze al helemaal ontmoedigd.

De kans dat u slachtoffer wordt van inbraak

Wist u dat er jaarlijks meer dan 50.000 woninginbraken plaatsvinden in België? Deze cijfers van de Federale politie bewijzen dat investeren in veiligheid belangrijk blijft. De kans dat u ooit slachtoffer wordt van een woninginbraak is reëel. U verlaagt de kans drastisch door enkele eenvoudige beveiligingstips te volgen en een alarmsysteem te laten plaatsen.

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.