Onderhoud alarminstallatie

Onderhoud Alarminstallatie bij MiVaTechVeel mensen laten vandaag terecht een alarminstallatie plaatsen. De kans dat je één van de jaarlijks meer dan 50.000 slachtoffers van een inbraak wordt verkleint meteen. Je haalt het meeste uit je alarminstallatie door jaarlijks een onderhoud van jouw alarminstallatie te laten uitvoeren. Met het koninklijk besluit van 25 april 2007 is dit onderhoud trouwens verplicht. Elk onderhoud wordt door ons genoteerd in het onderhoudsboekje zoals ook wettelijk verplicht. Voor een onderhoud van jouw alarminstallatie kan je terecht bij MiVaTech.

Verplicht jaarlijks onderhoud alarminstallatie

Een jaarlijks onderhoud van jouw alarminstallatie is bij wet verplicht. Dit onderhoud laat je bij voorkeur uitvoeren door een erkende firma. MiVaTech is zo’n erkende firma die alle kneepjes van het vak kent. MiVaTech garandeert met het jaarlijkse onderhoud dat je het maximum haalt uit jouw alarminstallatie. Wij beperken voor jou bijvoorbeeld het risico op valse alarmen. Een kwaliteitsvolle dienstverlening is voor ons bijzonder belangrijk.

Hoewel je dit onderhoud zelf mag uitvoeren, raden wij dit af. Onze vakmensen voeren regelmatig dit type onderhoud uit. Daardoor kennen ze de meest voorkomende gebreken en lossen ze deze snel op. Zelfs een ervaren doe-het-zelver ziet regelmatig bepaalde elementen over het hoofd. Bovendien bezorgen wij jou na afloop van een onderhoud een attest. Wil je echt gemoedsrust? Reken dan op onze experts.

Een slimme woning

De moderne alarmsystemen die MiVaTech installeert kan je integreren in jouw domoticasysteem. Via jouw smartphone hou je jouw woning in de gaten. Zo zie je meteen wanneer je ongewenste gasten hebt of wanneer zoonlief thuiskomt van een avondje uit. Wie investeert in domotica, plaatst vaak onmiddellijk ook een alarmsysteem. Bij MiVaTech overlopen we graag met jou de verschillende opties.

Domotica toepassingen verhogen het comfort en beperken het energieverbruik van jouw woning. Maar je woning zal pas echt “slim” zijn zodra er een installatiesysteem is. Dieven weghouden is een slimme reflex. Een jaarlijks onderhoud door MiVaTech is nog zo’n slimme keuze.

Inbrekers afschrikken

Het onderhoud alarminstallatie is snel gebeurd. Hierdoor behoudt jouw beveiliging zijn optimale werking. Inbrekers laten zich niet zomaar tegenhouden. Wij installeren en onderhouden ook jouw Jablotron alarmsysteem. Dit mag enkel worden uitgevoerd door een erkend installateur met kwalificaties voor Jablotron, zoals MiVaTech. Onze systemen zijn gebruiksvriendelijk en betrouwbaar.

Wanneer jouw alarminstallatie goed functioneert zullen inbrekers op de vlucht slaan zodra het alarm afgaat. Wie nog meer gerustheidonder wil, voegt ook camerabeveiliging toe aan zijn beveiliging. Inbrekers blijven het liefst ver weg van camera’s. In het uitzonderlijke geval dat een inbreker toch iets uit je woonst kan stelen, zal hij sneller opgespoord worden.

Liever geen slachtoffer?

De kans is reëel dat je vroeg of laat inbrekers over de vloer krijgt. Mogelijks ken je iemand die ooit het slachtoffer werd van inbraak. Ben jij liever niet diegene die nare ervaringen moet delen met vrienden of collega’s?

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.