Alarminstallateur

Alarminstallateur: niet zomaar een vakmanEen professionele alarminstallateur is de beste garantie op een goed geïnstalleerd alarmsysteem. Er bestaan heel wat systemen op de markt die je zelf kan installeren. Geen enkele systeem zal je echter de zekerheid bieden die MiVaTech biedt als erkend alarminstallateur. Ben je zeker dat je op alles gelet hebt tijdens de installatie? Ook inbrekers letten op. Zorg dus voor een perfect werkend systeem en doe beroep op een alarminstallateur.

Laat je alarminstallatie over aan een professional

We zijn een grote fan van doe-het-zelvers. Maar op vlak van veiligheid neem je beter geen risico. Bij de installatie van een alarmsysteem komt meer kijken dan alleen handigheid en kennis van techniek. Een erkend alarminstallateur zoals MiVaTech zorgt voor een oplossing op maat van jouw woonst. Elk huis heeft andere zwakke plekken. Wij kruipen in de huid van de inbreker en combineren deze inzichten met technische vakkennis. Alleen zo ben je zeker van een optimaal werkend systeem.

Daarnaast zorgt een alarminstallateur ervoor dat alles juridisch in orde is. Onze sector is onderworpen aan strenge regelgeving. Wij ondersteunen je bijvoorbeeld bij een correcte aangifte van jouw alarmsysteem. Registreren van je alarminstallatie is wettelijk verplicht. Verder herinneren wij jou aan het verplichte jaarlijkse onderhoud en zorgen wij ervoor dat jouw alarminstallatie aan alle kwaliteitscriteria voldoet.

Een zelf geïnstalleerd alarmsysteem is uiteraard beter dan helemaal geen beveiliging. Maar het zou bijzonder jammer zijn indien je als particulier belangrijke dingen over het hoofd zag. Een alarmsysteem is niet iets dat je regelmatig installeert. Bijgevolg kunnen weinig doe-het-zelvers terugblikken op relevante ervaring. Het doel van een alarminstallatie is veiligheid. De grootste zekerheid bekom je via een alarminstallateur.

Daarom dus een alarminstallateur

Een inbreker gaat op zoek naar zwakke plekken die hij kan uitbuiten. Een ervaren installateur weet dit en speelt hier actief op in. Een goed werkende alarminstallatie draait zowel om techniek als om inzicht op vlak van inbraakpreventie. Voor deze combinatie mag je rekenen op MiVaTech

Daarnaast zorgen wij voor een integratie met domotica. Jouw huis wordt zo een smart home. jouw comfort verhoogt je bent inbrekers te slim af. Wij kennen de markt en weten welke merken betrouwbaar zijn. Kiezen voor MiVaTech is kiezen voor kwaliteit in zowel de dienstverlening als de keuze van producten.

Bovendien informeren wij jou over alle mogelijkheden om jouw huis te beveiligen. Jij verdient begeleiding bij het maken van de juiste keuzes. Misschien is camerabewaking wel iets voor jou? En welk systeem is het meest gebruiksvriendelijke ?

Gun jezelf gemoedsrust

Het is duidelijk dat een alarminstallateur onder de arm nemen jouw nachtrust ten goede zal komen. Jaarlijks worden vele duizenden mensen slachtoffer van woninginbraak. Wij helpen je graag om aan dit lot te ontsnappen. Hou dieven op afstand en schrik hen af met een goed werkend, perfect geïnstalleerd alarmsysteem.

Neem met ons contact op via onderstaand contactformulier en gun jezelf meer gemoedsrust.

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.