Alarmsysteem kopen

Alarmsysteem kopenWie denkt aan een alarmsysteem kopen zal hiervoor tientallen webshops vinden. Daarnaast kan je jouw alarmsysteem kopen in doe-het-zelf zaken. Maar zijn dit wel de beste plaatsen voor het beveiligen van jouw huis? Hoewel we de kwaliteit van de aangeboden producten niet in vraag stellen ontbreekt advies op maat. Met betrekking tot jouw veiligheid kies je beter voor zekerheid.

Installeer een alarmsysteem nooit zelf

Soms lijkt het alsof een alarmsysteem kopen en zelf plaatsen kinderspel is. Onderschat deze klus niet! Het beveiligen van huizen en bedrijven is werk voor specialisten. Het is waar dat moderne draadloze systemen steeds gebruiksvriendelijker worden. Toch blijft een vakman inschakelen een goed idee. Een kwaliteitssysteem zoals Jablotron werkt het best na installatie door een expert.

De experts van Mivatech weten als geen ander waar ze op moeten letten tijdens het installeren van een alarminstallatie. Op welke plaatsen hang je sensoren? Hoe voorkom je een vals alarm? Mag je zomaar een buitensirene ophangen? Het zijn slechts enkele vragen waarop een beveiligingsexpert het antwoord geeft.

Een vakman is de best garantie dat jouw alarmsysteem ook echt inbrekers tegenhoudt. De nodige kennis en expertise haal je niet zomaar uit een handleiding van enkele pagina’s. Beveiliging is een vak apart dat verder gaat dan het plaatsen van sensoren. Een erkend installateur zorgt ervoor dat alles werkt zoals het hoort. Het zou zonde zijn om te investeren in een alarm en achteraf vast te stellen dat het alarm niet afging wanneer het nodig was.

De wet omtrent jouw alarmsysteem

Dat alarmsystemen zomaar in de winkel liggen wekt de indruk dat de regelgeving eenvoudig is. Een alarmsysteem kopen houdt echter verschillende regels in. Wist je bijvoorbeeld dat een jaarlijks onderhoud verplicht is? Daarnaast moet jouw alarmsysteem geregistreerd worden. Mivatech kent de wetgeving als geen ander en volgt ook alle wetswijzigingen op de voet.

De wet rond camera’s is nog complexer. In sommige gevallen zijn camera’s echter aan te raden om jouw huis te beveiligen. Geen nood, wij helpen jou naast de plaatsing ook om juridisch aan alle regels te voldoen.

Mivatech maakt je wegwijs in alle regels omtrent beveiliging. Bovendien helpen wij jou met het kiezen van de systemen die aan al jouw eisen voldoen. Zo ben je zeker dat je kwaliteit in huis haalt.

Een alarmsysteem kopen met advies van experts

Je koopt jouw alarm om met een gerust hart het huis te verlaten. De meeste zekerheid verkrijg je door het inschakelen van professionals. Mivatech zorgt voor advies op maat, een correcte installatie en een optimaal functionerende beveiliging. Een alarmsysteem kopen is niet iets dat je zomaar tussendoor doet.

Wil jij ook het meeste halen uit jouw alarm? Neem dan nu met ons contact op en wij houden de dieven voor jou buiten.

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.